Lisa Surihani

Never be ashamed of having a crush on Lisa Surihani
Actress, model, television host and commercial model (Famous from Lagenda budak setan (2010), I'm Not Single (2008) and Sekali lagi (2011).)
Votes Ranking Boost Ranking
Loading
Loading
Lisa Surihani ranks Loading, and ranks Loading among all celebrities on the Top Celebrity Crushes list.

Lisa Surihani is straight. She has dark brown hair. Scroll down and check out her slim body, short and/or medium dark brown hairstyles & haircuts.

2 Ways to Vote her Up!

1. Hit the "Tweet" button at the top ↑
2. Tell us "why you have a crush on her"
Refresh this page to see the "Crushers" increase after you "Like" or vote.

Why People Have A Crush On Lisa Surihani

new! Rate Lisa Surihani

Body: 

No votes yet

Face: 

No votes yet

Mind: 

No votes yet

Heart: 

No votes yet
Minimum 15 Words.
More votes will improve the ranking and your comment will show on the top. You'll be redirected to Paypal to finish the transaction.
3 star rating
Rated by 50+ girl-crushers
  • 3 star rating Lisa Surihani zaman dia dah berlalu,so yeah biarlah dia bahagia dengan Yusry & Yahaira. --
  • 5 star rating Lisa Surihani so pretty and Yusry so charming --
  • 5 star rating She is gorgeous --
  • 3 star rating Dari dulu minat lisa surihani so pretty, kindhearted. mekap ke tak mekap ke tetap cantikkk sangat view --
  • 5 star rating Lisa surihani is so cantikkkkk --
  • 4 star rating I'm so happy bcs I met Lisa Surihani today at work ! --
  • 5 star rating Lisa Surihani so cantikkk --
  • 5 star rating Lisa surihani is bae --
  • 5 star rating Aihhhh lisa surihani is so purddyyyy --
  • 5 star rating She is my all time fav celeb --
  • 5 star rating Dengan ini saya isytiharkan lisa surihani adalah crush baru saya. --
  • 5 star rating Lisa surihani is such a bae --
  • 5 star rating I hve a huge crush on lisa surihani --
  • 5 star rating She is such a bae. Look how she treat her child. --
  • 2 star rating If anyone encounter lisa surihani post on ig today, just so you know that my friend was in the picture too.. --
  • 5 star rating Oh lisa lisa lisa surihani! my childhood crush. till noww dah kawin pun oh --
  • 3 star rating She is really the true definition of beauty without effort she's sho cantikkk wehhhhhhh --
  • 5 star rating Lisa surihani is the real definition of pretty --
  • 3 star rating After my sister said ben amir is lisa surihani s brother ..i cant unsee --
  • 4 star rating Lisa Surihani s beauty is out of this world, man... --
  • 5 star rating Ben amir is lisa surihani s brother?????? --
  • 5 star rating The reason why i fell in love with Lisa Surihani . her beauty in this film is just amazing . forever --
  • 5 star rating Lisa surihani will always be my first celebrity crush --
  • 5 star rating ISTANBUL AKU DTG!! FAV MOVIE EVER ARGHHH LISA SURIHANI MY GIRL CRUSH --
  • 3 star rating Tengok ig Lisa Surihani teringin nak buat Lasik tapi I so takut..tak de kekuatan..hahaha --
  • 3 star rating I try my challenge diet lisa surihani 16jam puasa makan. This is my Second day --
  • 2 star rating She is just on another level of sophistication and elegance. I mean, she doesnt even need to try???? --
  • 1 star rating Does lisa surihani skip the channel bila kuliah cinta main kat tv is it as awkward as tukar channel masa azan or --
  • 5 star rating Cantiknyaaaa lisa surihani --
  • 5 star rating I remember buying tons of headbands bcs I love how cute Lisa Surihani looks like with those in the movie --
  • 4 star rating Amyra Rosli ni cantik gilaaaa boleh tanding Lisa Surihani --
  • 1 star rating assalamualaikum mango, saya hensem, teman saya sembang sembang boleh? Saya minat lisa surihani jugak. awak minat sebab apa --
  • 1 star rating Aku dari lahir pelat R. Yang kenal aku je tahu betapa teghokkk nya R aku. Macam mana ko dengar Lisa Surihani tu macam tu la aku --
  • 1 star rating Got myself new spectacles and someone said I look like lisa surihani oh wow idk how to feel about that honestly --
  • 5 star rating sumpah aku ingat lisa surihani tadi --
  • 5 star rating Aiyo i dulu angau dengan kecantikan lisa surihani and our queen pontianak :maya karin both are super pretty and berlakon pun bestttttt --
  • 1 star rating Bila rasa diri tak cukup confident utk public speaking, sukaaaa sangatttt tengok kak Lisa surihani , sangat bersahaja ! --
  • 3 star rating Should I watch lagenda budak setan? (aku nak tengok lisa surihani je sebenarnya) --
  • 5 star rating She is my idol to be slim back --
  • 2 star rating Baru rasa nak pakai tudung macam lisa surihani kat rumah.... Tapi lupa tak cantik macam dia. Hahhahaha --
  • 5 star rating Lamenya dah x tgk lisa surihani belakon --
  • 5 star rating Dulu ada plan bila ada anak nanti nak letak nama Lisa Khadijah. Lisa tu sebab suka sgt Lisa Surihani. Khadijah tu bunyi lembut ja --
  • 3 star rating Just like how she did to lisa surihani also when she s started to hijab dulu.. --
  • 4 star rating Lisa surihani dengan yusry KRU ni tak mengalami proses penuaan ke --
  • 3 star rating Daripada dulu sampai sekarang, my fav malay girl actor is lisa surihani --
  • 1 star rating Istg ISTANBUL AKU DATANG WAS ONE OF THE BEST melayu movie like besttttt gilaaa dengan gelagat lisa surihani then beto lagi !!!!! --
  • 3 star rating Lisa surihani and scha alyahya, two unproblematic queens are aging backwards --
  • 3 star rating Lisa Surihani ni bijak betul, penerangan dia jelas betul, dahlaa cantikk betul --
  • 5 star rating Lisa surihani agak agak kat rumah dia jadi apa? --
  • 4 star rating Oh to be beto and lisa surihani in istanbul ( ยด ) --

Throwback Thursday #TBT

Lisa Surihani binti Mohamed new pic 0.jpg
Lisa Surihani binti Mohamed picture 1.jpg
Lisa Surihani binti Mohamed dating 2.jpg
 where is Lisa Surihani binti Mohamed 3.jpg