Julia Ziegler

Never be ashamed of having a crush on Julia Ziegler
Malaysian, Model
Votes Ranking Boost Ranking
Loading
Loading
Julia Ziegler ranks Loading, and ranks Loading among all celebrities on the Top Celebrity Crushes list.

Julia Ziegler is straight. Scroll down and check out her short and medium hairstyles.

2 Ways to Vote her Up!

1. Hit the "Tweet" button at the top ↑
2. Tell us "why you have a crush on her"
Refresh this page to see the "Crushers" increase after you "Like" or vote.

Why People Have A Crush On Julia Ziegler

new! Rate Julia Ziegler

Body: 

No votes yet

Face: 

No votes yet

Mind: 

Average: 6 (1 vote)

Heart: 

No votes yet
Minimum 15 Words.
More votes will improve the ranking and your comment will show on the top. You'll be redirected to Paypal to finish the transaction.
4 star rating
Rated by 50+ girl-crushers
  • 1 star rating Jalia ziegler mampu menolak julia ziegler sekelip mata dan merampas scene dia dlm cerita tu. Harus vonggah hoccayyy --
  • 2 star rating pergi jalan2 cari pitih Naik motor dgn julia Ziegler Hg sembang kemaih nak mampuih Ayat hg mmg hebat gilerrr --
  • 5 star rating Julia ziegler view --
  • 3 star rating Sedap jugak body Julia Ziegler ni. Entah dia makan apa entah badan sedap camtu. --
  • 5 star rating Goodnight Julia Ziegler --
  • 3 star rating Jiran2 smua elok. Yasmin hani lah, julia ziegler lah. Pergh, xtertahan. --
  • 3 star rating Macam2 ada dlm cita pontimau ni. Yasmin hani, julia ziegler, marsha. Aduh aduh --
  • 1 star rating Baru lepas scroll instagram dan tetiba satu pertanyaan singgah dalam hati. Member aku bercinta dengan Julia Ziegler ke? --
  • 3 star rating Julia ziegler wears bikini and everyone shits bricks lol why? Because she doesnt look hot in it. --
  • 3 star rating Julia Ziegler Tidak Menyesal Kongsikan Gambar Berbikini Ketika Bercuti --
  • 1 star rating Mimpi salam julia ziegler. Then dia usap rambut kata, "makin kerinting rambut. Tapi lawa. Try lah blonde kan" --
  • 5 star rating Julia ziegler, neelofa, izara aisyah, anzalna... --
  • 5 star rating Hang letak pi lah nama anak hang Neelofa ka Julia Ziegler ka Hafreez Adam ka.. Boleh kat tok, tokwan depa panggil Awang dengan Minah hmm --
  • 5 star rating Hi kakak julia ziegler --
  • 3 star rating Ya Allah annoyingnyaaa bila si julia ziegler ni merengek dlm sepahtu.bingit. --
  • 5 star rating Td lunch nampak Julia Ziegler. --
  • 5 star rating Julia Ziegler irl is so tall and skinny! --
  • 3 star rating Lawa gila julia ziegler kt kenduri tadi. Kemain rancak dia burak ngn makcik2 sna. --
  • 3 star rating Pergi kenduri nk bergambar dgn julia ziegler. Search google muka dia camne --
  • 4 star rating Nak tanya Julia ziegler dgn dolph ziegler ni adik beradik ke sedara? --
  • 5 star rating Julia ziegler ni umur 30 lebih pon perghhh --
  • 3 star rating Baju julia ziegler..(betul ke tidak ejaannya )macam pakai inner je...melekat gila... --
  • 5 star rating Julia Ziegler --
  • 4 star rating Geli doh tgk julia ziegler ni pakai baju sendat2 nak tunjuk apa tah --
  • 5 star rating COMEL GILA JULIA ZIEGLER DALAM NI! --
  • 4 star rating Aduhai aku cukup tak minat betul kalau julia ziegler ni berlakon --
  • 4 star rating Alaaa babinya julia ziegler ni hahahahahaahahahahha --
  • 4 star rating Aduhai aku cukup tak minat betul kalau julia ziegler ni berlakon --
  • 4 star rating Ah apa apa jela, julia ziegler is still my favorite --
  • 5 star rating Ada kaitan ke Miss Fazilah ni dgn Julia Ziegler? --
  • 4 star rating Tapi serius julia ziegler bapak star berlakon jd juling --
  • 5 star rating Julia ziegler cikedaut saya plak td *blushing --
  • 4 star rating Salam. Siti terhibur tengok gambar kembar julia ziegler ni. --
  • 4 star rating Oh god, first time nampak julia ziegler. Cantiksss --
  • 5 star rating Julia Ziegler ni ennnnnnn --
  • 5 star rating Watching julia ziegler in sepahtu reunion and i was like "why is this woman so touchy like srsly he's touching someone's husband" --
  • 5 star rating She is sooooo cute --
  • 3 star rating Baru aku perasan muka sajat ni iras macam muka julia ziegler sikit. Sikit lah --
  • 5 star rating Julia Ziegler ni body diaa aummmmmm . Taste --
  • 5 star rating Julia Ziegler like gambar dengan komen dekat IG aku ni buat aku nebes. Siapa tag dia kabo muka aku sama dengan dia ni! Tapi memang pun kan? --
  • 5 star rating Julia ziegler --
  • 5 star rating Sat awkwardnya julia ziegler ni berlakon --
  • 3 star rating Teringat shoot julia ziegler time puasa. Apak dia tekak macam nak tanggal --
  • 5 star rating Define Julia Ziegler --
  • 5 star rating Ada makcik CIMB ni muka macam Julia Ziegler . --
  • 5 star rating Aduh julia ziegler --
  • 5 star rating Jumpa julia ziegler beb --
  • 5 star rating Duduk rumah tengok cerita bibik-bibikku best jugak.tp hr ni je laa aku dpt tgk sbb pkl 1pm.julia ziegler ni kejap kurus kejap berisi. --
  • 5 star rating Canteknyaaaa julia ziegler ni masya allah --
  • 5 star rating Bibik macam Julia Ziegler ni ok gak HAHAHAHAHAH --

Throwback Thursday #TBT

Julia Ziegler sexy 0.jpg
Julia Ziegler new pic 1.jpg
Julia Ziegler dating 2.jpg
Julia Ziegler hairstyle 3.jpg
Julia Ziegler body 4.jpg
Julia Ziegler full body 5.jpg
Julia Ziegler sexy 6.jpg
Julia Ziegler where who 7.jpg
Julia Ziegler exclusive hot pic 8.jpg
Julia Ziegler sexy 9.jpg