Erra Fazira

Never be ashamed of having a crush on Erra Fazira
Malaysian, Model
Votes Ranking Boost Ranking
Loading
Loading
Erra Fazira ranks Loading, and ranks Loading among all celebrities on the Top Celebrity Crushes list.

Erra Fazira is straight. Scroll down and check out her short and medium hairstyles.

2 Ways to Vote her Up!

1. Hit the "Tweet" button at the top ↑
2. Tell us "why you have a crush on her"
Refresh this page to see the "Crushers" increase after you "Like" or vote.

Why People Have A Crush On Erra Fazira

new! Rate Erra Fazira

Body: 

No votes yet

Face: 

No votes yet

Mind: 

No votes yet

Heart: 

No votes yet
Minimum 15 Words.
More votes will improve the ranking and your comment will show on the top. You'll be redirected to Paypal to finish the transaction.
4 star rating
Rated by 50+ girl-crushers
  • 3 star rating Cuci ni pun boring gak tapi disebabkan kakak suka erra fazira ni so layankan aje --
  • 1 star rating Tbh, ramai ramai anak artis, paling fav for me are anak lelaki diana Danielle and baby girl erra fazira. They both are so cute! --
  • 5 star rating She is still a qt --
  • 3 star rating She is like the malay version of Jennifer Aniston. Old yet still attractive as ever. --
  • 5 star rating Raya ak is bangun pagi,pg solat(kalau pg),balik salam2,makan,tido.pastu bgn ptg,mkn 2nd round smbil tgk drama erra fazira dgn yusri.. --
  • 4 star rating gahahaha krik krik ni. Kkk selamat hari raya jugak erra fazira --
  • 5 star rating Erra fazira dgn rozita che wan pulak..... --
  • 4 star rating Bapak aku nampak erra fazira kat tv terus tak jadi mandi . --
  • 4 star rating Dalam movie boleh lah kerja cuci tingkap nak tekel erra fazira --
  • 5 star rating Erra fazira mmg tip top! Haha! --
  • 5 star rating Lawa pulak Erra Fazira nie :D --
  • 5 star rating Mak, mek mok rambut kedak erra fazira. Boleh sik? --
  • 5 star rating Untunglah main buih dengan Erra Fazira lels --
  • 5 star rating Erra fazira lawo. Em. --
  • 3 star rating Akukn dari dulu suka tgok moment Hans Isaac ngn Erra Fazira awww soo comel --
  • 4 star rating Filem CUCI @ tv3 Dato' Ac Mizal Afdlin Shauki Awie Erra Fazira --
  • 4 star rating Pak Tam kata mcm Erra Fazira. Aku rasa mcm hahahaha dok sama ehhh xD --
  • 4 star rating Entah beraya dengan siapa lah Erra Fazira tahun ni :/ --
  • 5 star rating Hahahar pak man sebelah nir datang rumah grandma, dia pnggl aku "erra fazira" beb. Hahhar bg air kat dia pun, dia ckb "bgs erra fazira" haha --
  • 5 star rating Erra Fazira // Pasrah --
  • 4 star rating Gila la radio main lagu Erra Fazira zaman Sembilu. --
  • 5 star rating Erra Fazira_Pasrah --
  • 4 star rating Umie aida dengan erra fazira mukanya macam nak sama tau haha --
  • 5 star rating Mcm nak pecah perot bila jenjalan raya ni. P perut smua ramping kalah erra Fazira balik Perot smua ke depan muncettt boroiii len mcm. --
  • 3 star rating Kecantikan ialah hak milik setiap wanita, tiada ukuran tiada sempadan -Erra Fazira --
  • 5 star rating Erra fazira di kampung yeay --
  • 4 star rating Sejak bila pulak erra fazira jd duta estee lauder . --
  • 3 star rating Suka sgt kat erra fazira dulu smpi siap praktis joget lagu dia semua haha --
  • 3 star rating Erra Fazira ni natural cantik sangat no wonder mak suka dia dari zaman muda dulu. --
  • 4 star rating Aku tengok Erra Fazira ni dah macam princess disney lah pula --
  • 5 star rating Erra Fazira always beautiful alahaii tantiknyeee --
  • 4 star rating Erra fazira ni...dah ada anak pon nak video call... --
  • 4 star rating Erra Fazira , walaupun dah berumur , puih tetap solid bohh --
  • 5 star rating Erra Fazira pehh cairannnnn --
  • 5 star rating Kurusnya erra fazira ni tinggi pula cantik lagi --
  • 4 star rating Aku tengah tengok show ni sebab ada Erra Fazira je --
  • 5 star rating Erra fazira --
  • 3 star rating Aunt gelar kan aku erra fazira hari nie lol tu pasal la aku lagi selesa pakai baju kurung simple je --
  • 5 star rating Erra fazira ade kat TL saya --
  • 5 star rating Jumpa jurumekap erra fazira . --
  • 5 star rating Ingin tahu by erra fazira --
  • 5 star rating Awie on tv. Ex erra fazira. --
  • 5 star rating Sapa erra fazira --
  • 5 star rating Material baju raya ni mengekang usaha dapur-ruang tamu ku di homebase KJ. Lencun seketara Erra Fazira di basahi hujan filem Yusuf Haslam. --
  • 5 star rating Hi Erra Fazira hehe --
  • 5 star rating Amboi Erra Fazira ni makin hari makin aum.. --
  • 5 star rating Erra fazira still bae --
  • 5 star rating Lawa betul Erra Fazira ni --
  • 3 star rating Hal Rosmah, JPJ, transgender dan Awie lentok atas bahu Erra Fazira boleh pergi mereput kot. --
  • 5 star rating Lagu erra fazira ni mmg kena dgn aku --

Throwback Thursday #TBT

erra fazira new hairstyles 0.jpg
nora danish 1.jpg
erra fazira seksi 2.jpg
erra fazira bertudung 3.jpg
erra fazira bertudung 4.jpg
Erra Fazira new pic 5.jpg
Erra Fazira dating 6.jpg
erra fazira seksi 7.jpg
erra fazira seksi 9.jpg
Erra Fazira sexy 10.jpg
erra fazira seksi 11.jpg