Daniella Sya

Never be ashamed of having a crush on Daniella Sya
Malaysian actor (Famous from Bezanya Cinta)
Votes Ranking Boost Ranking
Loading
Loading
Daniella Sya ranks Loading, and ranks Loading among all celebrities on the Top Celebrity Crushes list.

Daniella Sya is straight. She has black hair. Scroll down and check out her slim body, short and/or medium black hairstyles & haircuts.

2 Ways to Vote her Up!

1. Hit the "Tweet" button at the top ↑
2. Tell us "why you have a crush on her"
Refresh this page to see the "Crushers" increase after you "Like" or vote.

Why People Have A Crush On Daniella Sya

new! Rate Daniella Sya

Body: 

No votes yet

Face: 

Average: 5.5 (2 votes)

Mind: 

Average: 10 (1 vote)

Heart: 

No votes yet
Minimum 15 Words.
More votes will improve the ranking and your comment will show on the top. You'll be redirected to Paypal to finish the transaction.
4 star rating
Rated by 27 girl-crushers
  • 5 star rating Daniella Sya Yeng Yeng --
  • 5 star rating Daniella Sya ni lawa gila bapak --
  • 3 star rating Daniella Sya. Yg jadi elina tu ezzaty abdullah. Madam Wong antara my fav character. Steadyyy je --
  • 5 star rating Daniella Sya > Elizabeth Tan --
  • 5 star rating So, her name is Daniella Sya. --
  • 5 star rating Daniella sya tu hot gile..muka cantik cutting model & dia selalu dpt cast ctr2 berkualiti dan action. And she do well tak try hard pon.. --
  • 4 star rating She is an underrated woman actress that we all deserve --
  • 5 star rating Buhay pa si daniella sya pala ang last --
  • 4 star rating Guys, sino na kasi si daniella? Sya ba yung step sister ni ace? --
  • 5 star rating Owhhh, nama dia Daniella Sya --
  • 3 star rating Adi Putra ni apahal pegang-pegang Daniella Sya ni? Nak kena pukul ke? Eh tiber --
  • 5 star rating Daniella Sya --
  • 5 star rating She is the hottest actress in malaysia --
  • 5 star rating Dpt daniella sya ni sumpah tak carik lain. --
  • 1 star rating Ang manipulative ni Daniella. Sya yung kakilala mo na totoong may kasalanan pero kung umasta eh laging pa-victim --
  • 2 star rating Daniella sya awek selangor takkan la aku tak sokong selangor. Tapi tu la aku pula tak minat bola sangat. --
  • 5 star rating Perhaps we do stan daniella sya --
  • 5 star rating Cantik pulak daniella sya ni bertudung. --
  • 5 star rating Mati-mati aku igt daniella sya ni melayu hahaha --
  • 5 star rating Slow2 dh jadi fan daniella sya huhu --
  • 2 star rating Tapi saya obses dengan Daniella Sya, Natalie Prabha, Baba Fumika, Emma Mackey & Arimura Kasumi. Hmmm. --
  • 5 star rating Aku perati ja botak ni duk like Daniella Sya --
  • 4 star rating Daniella Sya ni cantik betul. Cair aku tengok dia. --
  • 4 star rating Daniella Sya ni cantik betul. Cair aku tengok dia. --
  • 5 star rating Emma watson, zoey deutch dan siti saleha. Sekarang daniella sya pula crush aku. Dah 4 orang dah --
  • 5 star rating Daniella sya ni boleh tahan lawa gak --
  • 5 star rating She is Selangor! --

Throwback Thursday #TBT

Daniella Sya sexy 0.jpg
Daniella Sya new pic 1.jpg
Daniella Sya dating 2.jpg
Daniella Sya sexy 3.jpg
Daniella Sya sexy 4.jpg
Daniella Sya dating 5.jpg