Amy Mastura

Never be ashamed of having a crush on Amy Mastura
Malaysian, Actor
Votes Ranking Boost Ranking
Loading
Loading
Amy Mastura ranks Loading, and ranks Loading among all celebrities on the Top Celebrity Crushes list.

Amy Mastura is straight. Scroll down and check out her short and medium hairstyles.

2 Ways to Vote her Up!

1. Hit the "Tweet" button at the top ↑
2. Tell us "why you have a crush on her"
Refresh this page to see the "Crushers" increase after you "Like" or vote.

Why People Have A Crush On Amy Mastura

new! Rate Amy Mastura

Body: 

No votes yet

Face: 

No votes yet

Mind: 

No votes yet

Heart: 

No votes yet
Minimum 15 Words.
More votes will improve the ranking and your comment will show on the top. You'll be redirected to Paypal to finish the transaction.
4 star rating
Rated by 50+ girl-crushers
  • 1 star rating Teringat masa amy mastura perform lagu bintang hwti kat AJL. Comel je ada budak2 menari balet. Dahlah mcm pari2 --
  • 2 star rating Drama "Maaf Jika Aku Tak Sempurna" nih is an insult la. Selamba bg Amy Mastura watak mak. Dude, she's a babe! --
  • 5 star rating She is forever comel. --
  • 3 star rating Amy Mastura ni dari kecik sampai lah dah besar sekarang ni asyik cute je. --
  • 5 star rating Haih tadi masa tayangan video pasal ome promote unikl, aku dah tunggu tunggu kod kod ada juzzthin. Tapi amy mastura je ada. Hurmzzz --
  • 5 star rating Semalam ella. Harini amy mastura. --
  • 5 star rating Amy mastura in da house!!!! Wehoooo... --
  • 5 star rating Amy Mastura baq anq! --
  • 5 star rating Amy mastura in the house. --
  • 5 star rating Wooot wooot amy mastura in the house :D --
  • 5 star rating Bintang hati - Amy mastura --
  • 4 star rating Hebat hebat rasa maggi cukup rasa. Hai saya Amy Mastura --
  • 5 star rating Meniti hari // amy mastura --
  • 5 star rating Muka die mcm amy mastura la .. hahaha --
  • 5 star rating Sedak Nye lagu Amy mastura hait lame lame ni --
  • 5 star rating Amy mastura la bai. Oh oh oh --
  • 4 star rating Pakcik sebelah aku ni nyanyi lagu amy mastura lah,wahhhh --
  • 4 star rating Apa kena lah malam malam gini layan lagu amy mastura, elite. --
  • 2 star rating Ziana Zain pun dah masuk kategori granny dah. Bolehlah dia & Amy Mastura trisam dengan Amy Search. --
  • 1 star rating Amy Mastura, kau kena bangkit. Lupakan yang terjadi. Hiasi diri dengan senyuman. Ni semua wayang dunia. Kau hanya pelakonnya. --
  • 3 star rating Tengok cite lame ni haa bintang hati Zaman amy mastura tengah hot namatey anuar zain hero --
  • 1 star rating Amy mastura n fahrin ahmad jd kakak n adik logik la jgk..ni mother in law and menantu...awkward gilos..hahahha --
  • 5 star rating Amy mastura ke vampire ni? Baler... Nampak mude. --
  • 3 star rating Fahrin dgn Amy Mastura aku tgk lebih krg sama dkat2 sebaya ja aku tgk! Tapi panggil mama hummm --
  • 5 star rating Kelaakarlah amy mastura jadi mak --
  • 3 star rating Dari aku kecik sampai aku dah besar aku tengok amy mastura ni cantik je.. --
  • 5 star rating Amy Mastura dah jadi mak mak? --
  • 5 star rating Amenda la Amy Mastura jadi Datin ni. Tak seswai. --
  • 3 star rating Am I the only one who thinks that Hanie Soraya sounds like Amy Mastura when she sings? --
  • 3 star rating Penyanyi Amy mastura memegang watak Datin dlm turut support kempen trending comment. --
  • 3 star rating Lawaaa nye lahhh amy mastura nih..awekss mudaa..*xtau da ni kali ke brape puji die cantik..haha.. --
  • 5 star rating Dah la jalan citer dah xberapa sama.Heroin dengan mak heroin,dedua xbest huu.Ada ke patut amy mastura yg jd mak heroin. Xmenjadi lakonan dia --
  • 2 star rating Amy Mastura skrg pegang watak ibu dlm siri drama.. Thought only 2 days ago she was still a teen sensation --
  • 3 star rating ni lagi best kalau pairing dia Amy Mastura dan Fahrin. Ni dah macam Rain dan Krystal pula rasanya. --
  • 4 star rating Pembohong punya luqman Kata bateri kong Bley plak kol amy mastura --
  • 4 star rating Aku perati je dari tadi amy mastura ni kerja dalam pejabat. --
  • 5 star rating I hate Amy Mastura's acting in this drama --
  • 5 star rating Amy mastura ni lawa gila ahh --
  • 4 star rating Kenapa aku rasa macam sara ali lg tua dari amy mastura eyhh,, --
  • 4 star rating Amy Mastura ni dari dulu sampai sekarang , comeeeeellllll je --
  • 4 star rating Amy Mastura ni just too pretty enough. i just cant :'D --
  • 5 star rating Amy Mastura , is my girl --
  • 5 star rating She is the Keanu Reeves of Malaysia. --
  • 4 star rating Apasal aku dengar suara hanie suraya ni macam amy mastura sesikit eh? --
  • 5 star rating amy mastura- akan datang --
  • 1 star rating Amy mastura cantik sangat,dulu masa aku kecik jealous gila tengok dia dapat pakwe cico dalam filem puteri impian ni.ekekek --
  • 5 star rating Sha na na // amy mastura --
  • 5 star rating Diha takde selfie dengan amy mastura ke haha --
  • 5 star rating Sama lah tuh amy search amy mastura --
  • 5 star rating Amy mastura kot --

Throwback Thursday #TBT

Amy Mastura sexy 0.jpg
Amy Mastura new pic 1.jpg
Amy Mastura dating 2.jpg
Amy Mastura where who 3.jpg
Amy Mastura body 4.jpg
Amy Mastura where who 5.jpg
Amy Mastura full body 7.jpg