Ada Choi

Never be ashamed of having a crush on Ada Choi
Hong Konger, Actress (Famous from Miss Hong Kong beauty pageant)
Votes Ranking Boost Ranking
Loading
Loading
Ada Choi ranks Loading, and ranks Loading among all celebrities on the Top Celebrity Crushes list.

Ada Choi is straight. She has black hair. Scroll down and check out her short and/or medium black hairstyles & haircuts.

2 Ways to Vote her Up!

1. Hit the "Tweet" button at the top ↑
2. Tell us "why you have a crush on her"
Refresh this page to see the "Crushers" increase after you "Like" or vote.

Why People Have A Crush On Ada Choi

new! Rate Ada Choi

Body: 

No votes yet

Face: 

No votes yet

Mind: 

No votes yet

Heart: 

No votes yet
Minimum 15 Words.
More votes will improve the ranking and your comment will show on the top. You'll be redirected to Paypal to finish the transaction.
4 star rating
Rated by 50+ girl-crushers
  • 4 star rating Kapan di stayer ada choi wooshik oppa yaa? Biasss..... --
  • 5 star rating SEJAK KAPAN ADA CHOI WOOSHIK ;A; MUACH IH --
  • 4 star rating Wah ada Choi Minho di haef, tggl kurang key aja nih :3 --
  • 5 star rating Happy Birthday Ada Choi --
  • 4 star rating Jangan-jangan satu diantara orang-orang tadi ada choi minho......(?) --
  • 5 star rating Terus tau tau ada Choi Nami, gak lucu --
  • 3 star rating Ralph Sharon 91h, Pat Crowley 85, Jennifer Dickson 78, David Bintley 57, Ada Choi 41 today. --
  • 5 star rating Geram angol semua ada! Choi --
  • 5 star rating Ada choi sooyoung eonnie.. biasssshhhh *-* --
  • 5 star rating Aw ada Choi Woo sik ekkwkekekek --
  • 4 star rating Ada Choi Siwon KW super di hitam putih trans 7 ya :D hahaha --
  • 5 star rating Neymar ada? Choi. --
  • 1 star rating Kalo yg di indonesia dibelakangnya ada bu mega Yg dikorea ada choi soon sil Parah ah pemimpin pada jadi boneka --
  • 4 star rating GET A GRIP OF URSELF EL GA ADA CHOI DAL PO DI REALITA --
  • 4 star rating Ceritanya menurutku Lucu,Kocak Abiss dah apalagi ada Choi Jin-Hyuk --
  • 4 star rating Yey yey. Nanti ada choi woo shik dgn uee. Yey yey! --
  • 5 star rating Ya ampun eps tu ada choi tae joon gak omggggggggg --
  • 5 star rating Miye vampir idol ada choi youngdo!! --
  • 4 star rating Disini ada Jung Il Woo & disana juga ada Choi Jin Hyuk :/ :( --
  • 5 star rating Di wafe blm ada choi minho? --
  • 3 star rating Ada Choi has pulled out of "Eunuch On The Town" Nancy takes lead and Lin Xia Wei joins the cast... --
  • 5 star rating Aaaa~ ada choi joong hoon --
  • 4 star rating Tkejut pacik td ada choi young do d lift td. hahah sejibik muka --
  • 3 star rating Harus banget nonton Emergency Couple, ada Choi Jin Hyuk ternyata wkwkwkw --
  • 4 star rating Tgok for you in full bloosom sbb ada choi minho jerr haha :3 --
  • 1 star rating Di jang ok jung ada choi dongyi juga... Mkin pnsrn sma drakor ini.. Ok jungnya jaht bnget.. Emng dh drsono nya sih jht hehe.. --
  • 5 star rating Minat shinee sbb ada choi minho .. --
  • 4 star rating Aku still minat Cha Eun Sang. Walaupun dah ada Choi Dal Po. Eh? --
  • 5 star rating Ada choi dalpo.y[] --
  • 5 star rating Line tak ada.choi --
  • 4 star rating "taeyeoncchi: Ada choi in ha dan choi dal po. Aku bisa apa?"sapa tu --
  • 5 star rating Ada choi in ha dan choi dal po. Aku bisa apa? --
  • 5 star rating Ada choi --
  • 5 star rating Ada choi dal po sama choi in ha .g --
  • 4 star rating Aku syak mama nak tgk sbb ada Choi Siwon je.. Hahahahhh... --
  • 5 star rating Oh ada Choi Siwon jugak <3 --
  • 4 star rating Yes! finally download ada choi journey to israel documentary! :DDDDD --
  • 5 star rating Ada choi jinri brb kalem --
  • 3 star rating ( yoobi di pinochio yorae bukan ya..... lupa nama cast dia siapa. Dihati cuma ada choi inha. ) --
  • 5 star rating Kapan ada choi junhong di tl --
  • 4 star rating Aku tahu shinee sebab ada choi min ho jerp. Hehehehehe --
  • 5 star rating "hyukibie: e ada choi"bang qiqi bang qiqi --
  • 5 star rating E ada choi --
  • 5 star rating Aku cakap nak bukak comment dia pun nak ada choi --
  • 5 star rating Ada choi minho nya vvadu ena ena --
  • 3 star rating Running Man kat tv2 ada Choi Jinhyuk, Kim Woobin dengan Park Shin Hye cepat tengok --
  • 1 star rating Petang ni running man ada choi jin hyuk. Mana mungkin aku nak lost kan peluang tngk choi jin hyuk buat lawak . Haha --
  • 5 star rating Ada choi minho omaygat sejak kpn?!?! --
  • 4 star rating Loh kok ada choi seunghyun. dan mochin baru sadar-______- --
  • 4 star rating Iron mau debut apa udah debut sih? yang ada choi ikje itu loh --

Throwback Thursday #TBT

ada choi no makeup 0.jpg
ada choi nicky wu 1.jpg
ada choi new hairstyles 2.jpg
ada choi baby 3.jpg
ada choi new hairstyles 5.jpg
ada choi baby 6.jpg
ada choi no makeup 7.jpg
Ada Choi full body 8.jpg
Ada Choi new pic 9.jpg
Ada Choi full body 10.jpg
Ada Choi sexy 11.jpg