Jack Yang

Never be ashamed of having a crush on Jack Yang
(Famous from A Leading Man)
Votes Ranking Boost Ranking
Loading
Loading
Jack Yang ranks Loading, and ranks Loading among all celebrities on the Top Celebrity Crushes list.

Jack Yang is straight and is pretty "gay". Just a friendly reminder: don't be ashamed to admit that you have a crush on him. He has black hair. Scroll down and check out his athletic body, short and/or medium black hairstyles & haircuts.

2 Ways to Vote him Up!

1. Hit the "Tweet" button at the top ↑
2. Tell us "why you have a crush on him"
Refresh this page to see the "Crushers" increase after you "Like" or vote.

Why People Have A Crush On Jack Yang

new! Rate Jack Yang

Body: 

No votes yet

Face: 

No votes yet

Mind: 

No votes yet

Heart: 

No votes yet
Minimum 15 Words.
More votes will improve the ranking and your comment will show on the top. You'll be redirected to Paypal to finish the transaction.
3 star rating
Rated by 50+ man-crushers
  • 2 star rating I like jack yang in grey's anatomy but not in point of entry, I am so used to carl ng being glenn chua --
  • 1 star rating Nampaknya ramai lagi yang tidak tahu. Jack yang sebenar sudah lama takde. Aku cuma prototype Jack Vladamir saja. --
  • 4 star rating When I misspoke, that's when I misspoken haha # infinitylopp --
  • 4 star rating " jack yang ini mom /acungin jari/"okok ;-;)b ini jack/? --
  • 3 star rating bang req lagu di soundcloud dong,lagunya jack and jack yang doing it right please --
  • 3 star rating kau cakap nekad nak tido jack . nekad sekali lagi lah jack yang real punya --
  • 5 star rating I'm gonna marry Jack Yang --
  • 3 star rating tama na papa jack yang ms. saklay na yan me too i dont care papa jack --
  • 4 star rating kirain jack yang nikah '3' ne jack gaakan lupa hhihihi --
  • 4 star rating # with bang jack ( yang punya toko olahraga depan cramik ) hahaha view --
  • 3 star rating " Kalau Jack yang suka membaca pun mengantuk , kau rasa aku ?"Kau mungkin rasa nk pengsan kot . --
  • 4 star rating Kalau Jack yang suka membaca pun mengantuk , kau rasa aku ? --
  • 3 star rating iye wkwkwk hoon yang terbully nah skg gua gen selanjutnya jack yang terbully :v --
  • 5 star rating Jack yang berasal dari jamban --
  • 5 star rating cayain dek,demi bang jack yang cogan ini --
  • 1 star rating "why is he calling my name" and i said "they used to call me Jack here" and he said "kalau nak tahu ni lah Jack yang sebenarnya" --
  • 5 star rating -kosong, basa-basi dari Jack. "kalau begitu kesemuanya pun pasti sama.." gumamnya menatap datar 19 voice mail Jack yang lain. "Uncle, cari-c --
  • 2 star rating lo bukannya suka sama si Jack yang suaranya mirip bieber itu ? bukan Jack Dawson tapi , itumah punya gua --
  • 3 star rating Oh..ini toh Tokyo "Skip" jack yang terkenal :) ampir skip,untung keliatan :) --
  • 5 star rating Sesi ilmiah bersama jack yang tak balik beraya --
  • 5 star rating yaa jack. Yang gemok tu. Yeah bebeh --
  • 4 star rating Lol first C program I wrote since break seg faulted.... rip --
  • 5 star rating Jack Yang's insta has me rolling --
  • 4 star rating Sampe minggu depan jack yang keluar ................ --
  • 1 star rating // Ketika ade gw baca jeki adalah Jack. Lalu nanya gw "lu typo ? Mksd lu jack yang ada di titanic ?" << le ngakak --
  • 3 star rating Mau ketemu sama the jack yang mau nikah sama monyet, mau bilangin jangan lupa undang aku --
  • 5 star rating Jack yang handle twt lelaki rupanya. Kahkah! --
  • 5 star rating Melihat pertahanan Jack yang limbung, Jovanna segera memanfaatkannya dengan menendangi pria itu secara membabi buta. "Mati kau Jack" -- --
  • 1 star rating Al Fatihah kepada jack yang baru sahaja di sahkan meninggal dunia kerana masalah cpu. cpu apa entah saya pun tak tahu :( --
  • 3 star rating Union Jack yang di naikkan diatas Istana Buckingham saat Sang Ratu ada di London. --
  • 4 star rating Lagi suka lagunya Captain jack yang Kupu-Kupu Baja :) --
  • 5 star rating Di luar, ada Spring Heeled Jack yang lincah dan meneror dengan serangkaian pembunuhan, di sini ada Pocong yang kelar ngagetin, ilang -_- --
  • 5 star rating yaaaaay approved by jack yang --
  • 4 star rating Jack yang amazing amazing itu /tunjuk sinetron*_* calon patjar/g :"v --
  • 5 star rating Jack, yang ice tea itapon muna! Gaga ka. --
  • 4 star rating Bukan ada pape pun comment aku.Jangan ko jack yang bebukan sudah. --
  • 4 star rating JEN DENGER LAGU JACK AND JACK YANG PARADISE CEPADH --
  • 3 star rating Aku lagi suka jack yang curate twtlelaki ni hahahahahahaha mohon curate lagi next time --
  • 5 star rating --Janji. Semua datang bersamaan, membuat wajah Jack yang dingin, menghangat oleh rona. 60 tahun bukan waktu yang sebentar untuk mengungkap-- --
  • 5 star rating Sedih la pulak cerita Jack yang part ni. aku dah terbayang kalau benda tu terjadi kat aku. aku ni dah lah daddy's princess ceh ceh --
  • 2 star rating Yang bikin terkejut bukan captain jack yang masuk line up. tapi SATURDAY NIGHT KARAOKE coy, ntaplah! --
  • 5 star rating Kalimat Captain jack yang paling bisa mengerti --
  • 5 star rating Jack Yang's insta has me rolling --
  • 3 star rating Aku lagi suka jack yang curate twtlelaki ni hahahahahahaha mohon curate lagi next time --
  • 5 star rating I'm gonna marry Jack Yang --
  • 3 star rating Next, gambar jack yang ngendaliin kemudi kapal trus pelaut biru yang kasih arahnya --
  • 3 star rating HBD persija tetap semangat YNWA ada pasukan the jack yang selalu suport mantaaab salam kompak --
  • 3 star rating Bener apa kata captain jack yang lemah kan selalu Galau. Haha ancrit owk (-,,-) --
  • 4 star rating JEN DENGER LAGU JACK AND JACK YANG PARADISE CEPADH --
  • 3 star rating Aku lagi suka jack yang curate twtlelaki ni hahahahahahaha mohon curate lagi next time --

Throwback Thursday #TBT

Jack Yang sexy 0.jpg
Jack Yang new pic 1.jpg
Jack Yang dating 2.jpg
Jack Yang sexy 3.jpg
Jack Yang full body 4.jpg
Jack Yang exclusive hot pic 5.jpg