Dan Sultan

Never be ashamed of having a crush on Dan Sultan
Musician, songwriter
Votes Ranking Boost Ranking
Loading
Loading
Dan Sultan ranks Loading, and ranks Loading among all celebrities on the Top Celebrity Crushes list.

Dan Sultan is straight. Scroll down and check out his short and medium hairstyles.

2 Ways to Vote him Up!

1. Hit the "Tweet" button at the top ↑
2. Tell us "why you have a crush on him"
Refresh this page to see the "Crushers" increase after you "Like" or vote.

Why People Have A Crush On Dan Sultan

new! Rate Dan Sultan

Body: 

No votes yet

Face: 

No votes yet

Mind: 

No votes yet

Heart: 

No votes yet
Minimum 15 Words.
More votes will improve the ranking and your comment will show on the top. You'll be redirected to Paypal to finish the transaction.
2 star rating
Rated by 31 man-crushers
  • 3 star rating Disaat Atar dan Sultan liburnya selesai dan mereka harus balik asrama. Sepi rumah :( --
  • 2 star rating Salam. Menteri Agama kena sedar beza tugas dia sendiri dengan tugas Mufti dan Sultan. Tutup Salam. --
  • 5 star rating Urusan hal ehwal islam terletak bawah YDPA dan SULTAN Di Negeri negeri...YBM yg liberal SILA DUDUK DIAM..jgn LARI dari skop tugas kamu --
  • 1 star rating Armada aceh terus aju menduduki Johor-Lama dan Sultan Alauddin Riayat Syah II berhasil di tawan dan dibawa ke Aceh. --
  • 2 star rating Hasilnya, bapa saudara MB iaitu Tengku Ismail naik takhta dan Sultan sekarang adalah keturunan Sultan Ismail. --
  • 2 star rating Apakah kalau Presiden Jokowi dan Sultan Hamengkubuwono bertemu itu berjabat tangan biasa atau sungkem ? --
  • 3 star rating Served Dan Sultan at work today so Christmas Eve is the new day for good things happening. --
  • 4 star rating Hampir seminggu ga ketemu kawan kalong, bacot dan sultan --
  • 4 star rating Menurunkan calon-calon raja dan sultan dalam se­ jarah Islam. --
  • 5 star rating The Gift dan Sultan Agung sudah ada di Iflix ya. --
  • 1 star rating Aku rasa anak2 keturunan raja dan sultan x yah main comment, fb la. Nak buat pon, buatlah fale account. Dok diam2 sudehh --
  • 2 star rating Dan Sultan must really be trying hard to restore his reputation if he s resorting to releasing a kid s album --
  • 1 star rating Strategi tghh bekerjasama dgn umno bn menjadi. Pandangan yg jauh dan matang dlm menyelamatkan islam, melayu dan sultan --
  • 5 star rating Found a Brilliant song it s Dan Sultan doing an acoustic cover version of Love & Hate. Chase it up & you ll be rewarded greatly. Ian --
  • 4 star rating Killer, Dan Sultan - Kingdom Come - Over in Time - Reaction --
  • 3 star rating Yes, Paul Kelly and Dan Sultan world's do a decent job. Advance Australia Fair is an embarrassment --
  • 4 star rating Paul Kelly & Dan Sultan - Every Day My Mother's Voice [10:50] --
  • 5 star rating Terima kasih menteri besar dan sultan --
  • 3 star rating Sejarah Melayu ni penuh dengan aksi seks beramai-ramai aka orgy dan sultan yang homoseks --
  • 2 star rating Kami mencintai rakyat Indonesia. tidak semua raja dan sultan sebagaimana video yang diviralkan itu --
  • 4 star rating I support Dan Sultan and Paul Kelly writing a new anthem --
  • 3 star rating Mother Earth is in trouble! 'Everyday I hear my Mothers Voice' Dan Sultan & Paul Kelly --
  • 4 star rating Dan Sultan singing Solid Rock (Sacred Ground) is --
  • 4 star rating Presiden indonesia dan sultan brunei tak datang ke kl summit ? --
  • 3 star rating Australia connection kmrn ngapa dan sultan si kalo tones n I sebagus ini --
  • 4 star rating Seminggu lagi tersisa kisah Aisyah dan sultan. Lepas ni khalassss. --
  • 1 star rating Di ketawain temen, level jelata dan sultan. : itu cewe yg di ig temen gw, dia anak PU : Hah??? (Nada ga percaya) : --
  • 4 star rating Cita cita ku menjadi Nagita Slavina, cangtip dan sultan --
  • 1 star rating Chucked in the version of Dumb Things with A. B. Original because it's the best version tbh and also I like Dan Sultan a lot --
  • 1 star rating Terima kasih Pein Akatsuki, Lebah Ganteng dan Sultan Khilaf yg telah menemani hari hari penuh kesendirian saya... --
  • 1 star rating Kalo aja aku korean dan sultan, ga usah disuruh aku dgn senang hati jadikan LITTLENIGHTSEOK ini jadi fs 2seok :( --

Throwback Thursday #TBT

Dan Sultan new pic 0.jpg
Dan Sultan picture 1.jpg
Dan Sultan dating 2.jpg
Dan Sultan marriage 3.jpg